Три ідеї створення весняного настрою у оселі

За вікном ще панує зима, та це не може завадити створити справжній весняний затишок у оселі. Достатньо проявити трошки фантазії, креативу, доповнивши це хорошим настроєм та теплом. Отож вперед!

Весна – це пора, коли все навколо оживає, наповнюється яскравими кольорами, котрі не тільки милують око, але й зігрівають душу та підштовхують до втілення задуманих ідей.

Тому додайте в інтер’єр кімнат якомога більше яскравих барв. Тут важливо чітко визначитись з вибором кольорового акценту, котрий дозволить освіжити оселю та створити справжню весняну атмосферу.

Трохи квітів до спальні

У спальній кімнаті ліжка можна «переодягнути» у яскраву постільну білизну з весняними нотками, приміром, з квітами. Спробуйте! І Ви будете задоволені кінцевим результатом.

Комплект постільної білизни Кароліна

Комплект постільної білизни "Кароліна від 930грн.-

Весну  дітям

Не оминіть увагою і дитячу кімнату. Дітлахи радіють весні ще більше, аніж дорослі. Комплект меблів з кольоровою гамою білий плюс жовтий зробить дитячу неймовірно світлою та по-весняному сонячною.

Комплект меблів у дитячу "Мобі 10065.-

Весняний настрій для гостей

Вітальню, де зазвичай приймають гостей або відпочивають всієї сім’єю, можна доповнити дизайнерськими вазами у поєднанні з яскравими квітами. І тут зовсім не обов’язково бігти до квіткового магазину. Штучні квіти можуть також досить вдало прикрасити інтер’єр вітальні, якщо підійти до цього питання відповідально та креативно. 

Непоганим варіантом для створення настрою весни у вітальні стануть картини з весняними пейзажами, а також рамки з яскравими світлинами.

Весна може завітати до домівки навіть посеред зими. Головне – мати бажання та настрій. І пам’ятайте – все залежить саме від Вас!