Огляд комплектів меблів для дошкільнят

В інтернет-магазині Krokwood з’явилася нова група товарів «Дошкільні колекції». Тут представлені комплекти меблів, котрі були розроблені спеціально для дітей дошкільного віку. В чому їх особливість та переваги?

Матеріал

Меблі для дошкільнят виготовлені виключно з натуральної деревини (бук / дуб) та покриті натуральною лляною олією з додаванням бджолиного воску. Використання таких матеріалів гарантує те, що меблі не викликатимуть будь-яких алергічних реакцій та не виділятимуть шкідливі речовини. Для малечі це неабияк важливо. Більше того, дерев’яні меблі мають свою особливу енергетику, позитивно впливають на оточуюче середовище, створюють природній затишок та гармонію.

Особливості конструкції

Дитячі меблі розроблені з урахуванням рекомендацій ортопедів, є безпечними для дітей та мають підставки для ніг і спеціальні механізми, з допомогою яких можна легко регулювати висоту, кут нахилу тощо. До того ж, декотрі моделі, приміром парти, оснащені гачками для портфеля, поличками для книг, поглибленнями для ручок та іншого приладдя.

Переваги

Головною перевагою представлених меблів для дошкільнят, безумовно, є натуральність та безпечність матеріалів, з яких їх виготовили. Це архіважливо. Другий вагомий плюс - наявність механізмів для регулювання і ортопедична конструкція.