ТОП-5 освіжаючих напоїв

Влітку без охолоджуючих напоїв – ну ніяк. Пропонуємо Вам 5 смачних та корисних напоїв, котрі можна запросто приготувати удома.

Напій з огірком, лаймом та полуницею

Інгредієнти: нарізані огірки (1 склянка), полуниця (1 склянка), лайм (2 шт.), листя м’яти (1/4 склянки), холодна вода, лід.

Як приготувати: змішуємо полуницю, лайм, огірки та лід, а також подрібнену м’яту. Додаємо холодну воду і настоюємо упродовж години.

Напій з базиліком, лимоном та полуницею

Інгредієнти: пів лимона, 5 полуниць, свіжий базелік, холодна вода, лід.

Як приготувати: нарізаємо навпіл полуницю, дольками лимон, дрібнимо базилік. Все це додаємо у ємність разом з льодом і заливаємо водою. Настоювати не менше години.

Напій з чорницею та апельсином

Інгредієнти: нарізані апельсини (2 шт.), чорниця (1 жменька), холодна вода, лід.

Як приготувати: Заливаємо фрукти холодною водою, чорниці можна попередньо розчавити. Настоюємо декілька годин, тримаючи ємність з напоєм у холодильнику.

Напій з кавуном та м’ятою

Інгредієнти: кавун (пів кілограма), м’ята, холодна вода, лід.

Як приготувати: Кавун, м’яту і лід змішуємо у ємності, після чого додаємо холодної води. Настоювати в холодильнику не менше двох годин. Інгредієнти можна додавати за смаком.

Напій з огірком, апельсином, лимоном та м’ятою

Інгредієнти: апельсин (2 шт.), лимон (1 шт.), огірок (половинку), м’ята, холодна вода, лід.

Як приготувати: Фрукти та огірок нарізаємо в ємність і заливаємо водою. Далі додаємо подрібнену м’яту і настоюємо в холодильнику 1 годину.

- Week24