Обираємо ліжечко для малюка

Вибір ліжка для дитини – дуже відповідальний момент. Слід врахувати чимало важливих факторів, щоби в кінцевому рахунку Ваш малюк відпочивав у якісному та безпечному ліжечку.

З огляду на це ми підготували три важливі поради, котрі допоможуть Вам купити виключно якісне та максимально безпечне дитяче ліжко.

  1. Ніколи не використовуйте старі або саморобні ліжка

Для батьків безпека дитини має бути на першому місці, тому рекомендуємо не використовувати старі або саморобні ліжка, натомість придбати нові, сертифіковані – з натурального дерева та натуральним покриттям.  Чому? Все просто! Старі ліжка можуть мати зношені/пошкоджені деталі, котрі, безперечно, несуть у собі загрозу життю та здоров’ю дитини. Що стосується саморобних ліжок, вони можуть бути виготовлені з неякісних матеріалів, а їх конструкція навряд чи відповідатиме навіть базовим вимогам до подібних меблевих виробів для наймолодших.

  1. Перед покупкою ліжка, детально ознайомтесь з конструкцією виробу

Перш за все переконайтесь, чи всі елементи, з яких складається ліжко, мають оптимальну відстать одна від одної, щоби виключити ризик випадання дитини. Крім того, добре огляньте кріплення, боковини та регулятори висоти (якщо такі є).

  1. Матеріал має значення!

Рекомендуємо купити дитяче ліжко, виготовлене з дерева, котре б мало і натуральне покриття. Такі ліжка є абсолютно безпечними, не виділяють шкідливі речовини (на відміну від ДСП аналогів), а навпаки створюють позитивну атмосферу в дитячій.