Krokwood: якість, відповідальність, професіоналізм

Компанія «Krokwood» розташована у мальовничому закарпатському містечку Свалява. Підприємство виконує повний цикл обробки деревини, починаючи від заготівлі деревини, і закінчуючи виробництвом високоякісних меблів.

Деревообробна галузь на Свалявщині, як і загалом на території Закарпаття, має давні традиції. Колись меблі, виготовлені у краї, користувалися неабиякою популярністю, і навіть експортувалися за кордон. Однак на початку 90-х років минулого століття ця сфера почала поступово занепадати, практично всі діючі на той час заводи просто-напросто припинили своє існування. З плином часу ситуація стала трохи вирівнюватись і на деревообробному горизонті почали з’являтись нові виробничі осередки, серед яких і компанія «Krokwood».

Як усе починалося

Спочатку підприємство налагодило виробництво меблевого щита та різних заготівок, згодом – паливних дров та вугілля. Для цього були придбані сучасні деревообробні верстати та інше необхідне обладнання, налагоджені партнерські відносити, регулярна участь в авторитетних міжнародних виставках.

Наступним важливим кроком діяльності підприємства став запуск виробництва кінцевої продукції – меблів з масиву деревини. Одразу розпочалось нарощення матеріально-технічної бази, розширення виробничих потужностей, що дозволило в кінцевому результаті досягти намічених планів. Виробництво меблів з натуральної деревини європейської якості стартувало.

Колекції меблів

Компанія «Krokwood» подбала про те, щоб продукція максимально відповідала не тільки існуючим стандартам якості, але й модним тенденціям, та задовольняла потреби найбільш прискіпливих клієнтів.

Колекція Bonn

Колекція Bonn представлена кухонними столами, журнальними столиками, лавками та табуретами. Меблі виготовлені з двох порід деревини – буку та дубу, що відповідають сертифікату FSC, та покриті натуральною лляною олією, що дозволяє передати неперевершену структуру дерева, зберегти її природні якості та захистити від негативного зовнішнього впливу.

Родзинкою даної колекції є масивні форми, котрі здатні ідеально вписатися практично в будь-який інтер’єр, підкреслити сильний характер та харизму. Завдяки широкому різноманіттю розмірів, меблі даної серії можна підібрати для кухні чи їдальні будь-яких розмірів – від компактних до просторих. Натуральність, довговічність, унікальний дизайн та висока якість – саме так можна охарактеризувати колекцію Bonn.

Колекція Tomas

Лаконічний дизайн столів, журнальних столиків, лавок та табуретів колекції Tomas дозволить створити приємну та унікальну обстановку майже у будь-якій оселі. Виконані з масиву буку та дубу, покриті натуральною лляною олією, меблі даної серії покликані додати до інтер’єру нотки легкості та спокою, позитивної енергії та індивідуальності.

Колекція Hans

Серія меблів для кухні, їдальні та гостинної Hans – це ідеальний варіант для сучасної людини. Колекція поєднує у собі символи свободи і краси, натуральність, геометричну чіткість та симетрію. Використання екологічно чистої деревини буку та дубу, покриття натуральною олією та висока якість виконання робить колекцію меблів Hans особливою та бажаною.

Колекція Paris

Меблі із серії Paris – це перш за все сучасний витончений стиль, плавні форми, натуральність та екологічність - ідеальне співвідношення, що створює теплу атмосферу в дизайні будь-якого інтер'єру. Дана колекція створена для затишку та зручності, та найголовніше – дозволить підкреслити Ваш індивідуальний стиль.

Колекція Milano

Міцність та сучасний вишуканий дизайн колекції столів, лавок та табуретів Milano гарантує, по-перше, тривалий термін експлуатації, по-друге, комфорт та ідеальне поєднання з іншими елементами інтер’єру.

Колекції розкладних столів London і Pisa

Столи серій London та Pisa, виготовлені з масиву деревини буку і дубу, дозволять легко і просто керувати простором, диктувати власні правила під свій настрій. Вони вирізняються надійною, міцною конструкцією та ергономічністю, мають вишуканий дизайн та вдало вписуються в сучасні модні тенденції.

Колекція Stockholm

Столи Stockholm здатні збирати великі компанії гостей, при цьому даруючи просторовий комфорт та впевненість. Надміцна конструкція гарантує тривалий експлуатаційний термін, а покриття натуральною лляною олією захистить поверхню столів від зовнішнього впливу.

Колекція ліжок та тумб Julia

Серія ліжок та тумб Julia виконана в кращих класичних традиціях. Міцний каркас з натурального матеріалу, покритого лляною олією, у поєднанні з неперевершеним дизайном гарантує високоякісний відпочинок, комфорт та довговічність.

Колекція ліжок Jаna

Надійність та акуратність. Простота і краса. Всі ці риси можна віднайти у колекції ліжок Jana. Це хороший варіант для створення у спальні такого собі лайтового стилю – для легкості та гарантованого комфортного відпочинку.

Колекція ліжок Valetta

Міцність та довговічність. Саме так можна охарактеризувати колекцію ліжок Valetta. Завдяки добре продуманому сучасному дизайну, надміцній 45-мм основі ліжка Valetta не тільки стануть невід’ємною складовою інтер’єру спальної кімнати, але й даруватимуть повноцінний та комфортний відпочинок упродовж тривалого часу.

Колекція ліжок SiSi

Колекція SiSi створена з урахуванням модних тенденцій сьогодення. Сучасний дизайн та надійна конструкція ліжок SiSi здатні перетворити спальну кімнату в найзатишніший та найкомфортніший куточок оселі, де панує здоровий глибокий сон та якісний відпочинок.